Valgfag

Idrett

Om du elsker idrett og trening har vi ypperlige valgfag for deg. Tren ekstra i din favorittgren eller prøv noe helt nytt. Finn gleden ved å være i aktivitet sammen med andre og lær å mestre noe du ikke kan fra før. Vi har en moderne hall som innbyr til mye forskjellige idrettsaktiviteter.

Du kan velge mellom:

Volleyball

Kjenn på følelsen av det perfekte opplegget og den deilige smashen. Vi har en moderne hall, som legger til rette for spenstige volleyballkamper.

Indiaca

Ur-Volleyball. Spennende lagidrett, Fokus på teknikk og godt samspill. (shuttle).

Insanity Workout

Tøff trening for den som vil pushe seg.

Fotball

Teknikk, taktikk. Mange mål. Bli med på turnering mot andre folkehøgsskoler.

Gøy i gymsal

Allsidige timer hvor man får prøve litt av hvert.

Klatring

Her kan du ta Led-kortet. Vi har god tilgang på utstyr, samt kort vei til klatrehall og buldrehall.

Bootcamp

Hovedsaklig tøff trening utendørs.

Sabelfekting

Lær å fekte og delta i turneringer om du ønsker!

Egentrening

Her får du undervisning om kroppen og hvordan trening kan påvirke oss. Du kan sette opp ditt eget program som du skal følge.

Ballspill

Har du lyst å prøve ulike typer ballspill er dette valgfaget for deg. Både kjente og mindre kjente ballspill står på programmet.

Bading

Vi har ett topp moderne badeland i Ålesund. Hvem tar beste tiden i sklia? Eller hvor langt orker du å svømme? Her er noe for enhver smak.

Innebandy

Innebandy får opp pulsen, samtidig som det er utrolig gøy. Vi lærer oss teknikk og spiller mye. Vi har en flott hall til innebandy.

Sirkeltrening

Kroppen skal vare i mange, mange år. Med sirkeltrening trener du opp de viktigste musklene dine, slik du holder deg oppreist i langt tid.

Styrke/kondisjon

Ønsker du å bli sterkere og mer utholdende? Da er dette valgfaget for deg. Trening både i styrkerommet, i hallen og ute om det er bra vær.