Reis Opplevelser Høsten 2023

Halvårslinje

Australia Roadtrip

Push grenser med backpacking – på Sunnmøre og i Australia. Linjen gir deg Australia-fordypning og en unik studietur down under.

Sør-Amerika Xplore

Friluftsliv, spennende aktiviteter og fordypning i Sør-Amerika. Studietur til Peru med blant annet surfing, Machu Picchu, menneskemøter og paragliding.

Afrika Mangfold

Opplev Afrika der kulturmangfold, menneskemøter og solidaritetsarbeid er hovedingrediensene.

Europa Backpack

Europa Backpack handler om å bli kjent med seg selv og andre kulturer, planlegge og gjennomføre en tur i Europa og erfare 9 aktive måneder i fellesskap.

New Zealand Friluftsliv

Bli med på variert friluftsliv. Fra høyt og lavt på Sunnmøres fjell og fjorder til spennende utfordringer på New Zealand.

Canada Backcountry

Bli med på en linjetur til verdens navle for aktivt friluftsliv.

Australia Multisport

Bli med på et aktivt skoleår med varierte idrettsaktiviteter. Det blir fart og spenning både på vann og på land.

KRIK Idrett Kambodsja

Vil du utvikle deg som menneske, drive på med mye idrett og lære hvordan idrett kan utvikle lokalsamfunn? Linjen har fokus på idrett, personlig utvikling og bistand. Vi vil lære oss kjente og mindre kjente idretter.

Pris

Linje
Reise høst
Reise vår
Rom
Grunnkostnad/skolepenger: {{ basicCost | separateSpace }}
Lån og stipend
Totalsum: {{ totalPrice | separateSpace }}*
Summen du må dekke selv: {{ checkout | separateSpace }}

* Turen til Israel og linjeturene kan avvike +/- 10% fra det som er oppgitt. I tillegg ser vi oss nødt til å ta et forbehold rundt kronens kurs mot US$. Turene er priset ut fra en dollarkurs på 9,00 NOK. Først justeres prisen for endring i dollarkurs, så vurderes om vi må benytte +/- 10 % avviket.

Linjekostnaden inkluderer mat og rom på skolen, vaskemaskin, påmeldingsgebyr, eget bad på rommet, lokale turer i Norge, skolemateriell og linjeavgift.

Fra statens lånekasse får du låne 117 170,- hvor 40% omgjøres til stipend når du har gjennomført skoleåret hos oss.

Les mer om økonomi her
Søk om lån og stipend hos Lånekassen

Hvordan søke

Skriv i søknaden hvilken linje du ønsker deg. Du velger altså Reis Opplevelser høsten 2023 i søknadsskjemaet, men kommenterer i boksen «Hvorfor har du lyst til å gå på denne linjen» hvilken reisemålslinje du ønsker deg av lista over.Reisemålslinjene er basisgruppa di ved skolen. I tillegg velger du valgfag når du kommer til skolen.