Australia Multisport

Helårslinje

Australia Multisport bruker nærområdet til utendørsaktiviteter, alt fra kajakk og frisbeegolf til fjellturer og sykkelturer. Til vinteren får du bli med på alpin- og langrennsturer i nydelige omgivelser. Når våren kommer reiser vi til Australia i 3-4 uker der du får utforske østkysten og Sydney.

Hvem passer linjen for?

Australia Multisport passer for deg som ønsker et aktivt år med varierte idrettsaktiviteter innen- og utendørs. Du får tilbud om en reise til flotte Australia der vi reiser langs østkysten og ender opp i Sydney. På veien skal vi besøke det verdenskjente korallrevet Great Barrier Reef. Vi skal surfe på noen av verdens beste strender og besøke lokale australiere.

Sentralt innhold i linjen

Aktiviteter: Vi ønsker at du skal kjenne få bli kjent med et spekter av idretter. Det vil være surfing, ballspill, skihopp i plastbakke, frisbeegolf, kano, alpint, Padel, klatring mm.

Teambuilding: Vi ønsker å bygge ett godt klassemilø. Gjennom året får dere ulike utfordringer, som dere skal løse sammen som gruppe.

Turforberedelser: Vi forbereder oss på den spennende reisen gjennom å lære mer om Australias kultur og historie. Miljø og bærekraft er også en del av undervisningen.

Bli med på et aktivt skoleår med varierte idrettsaktiviteter. Det blir fart og spenning både på vann og på land.

Studietur til Australia

I løpet av en måned i Autralia skal vi bli godt kjent med østkysten av Australia. På turen skal vi besøke det verdenskjente korallrevet Great Barrier Reef, samt prøve ulike aktiviteter og idretter som surfing og havrafting. Vi skal bli kjent med lokale australiere, samt få til et møte med Australias urbefolkning aboriginerne. Gjennom møte med mennesker, kultur og dyreliv får du et unikt innblikk i dette fascinerende landet. Turen startet nordøst i byen Cairns og avsluttes i verdensmetropolen Sidney.

Videre er vi på studiereise 11 dager i november der hovedturen går til Israel og Palestina. Her har vi også lagt opp et billigere alternativ; en rundreise i Sør-Norge.

Pris

Linje
Reise høst
Reise vår
Rom
Grunnkostnad/skolepenger: {{ basicCost | separateSpace }}
Lån og stipend
Totalsum: {{ totalPrice | separateSpace }}*
Summen du må dekke selv: {{ checkout | separateSpace }}

* Turen til Israel og linjeturene kan avvike +/- 10% fra det som er oppgitt. I tillegg ser vi oss nødt til å ta et forbehold rundt kronens kurs mot US$. Turene er priset ut fra en dollarkurs på 9,00 NOK. Først justeres prisen for endring i dollarkurs, så vurderes om vi må benytte +/- 10 % avviket.

Linjekostnaden inkluderer mat og rom på skolen, vaskemaskin, påmeldingsgebyr, eget bad på rommet, lokale turer i Norge, skolemateriell og linjeavgift.

Fra statens lånekasse får du låne 117 170,- hvor 40% omgjøres til stipend når du har gjennomført skoleåret hos oss.

Les mer om økonomi her
Søk om lån og stipend hos Lånekassen

Jan Kristian Behrentz

Lærer Multisport Australia
Phone
94 28 92 47
Email
jankristian@alesundfhs.no

Jan Kristian liker en aktiv hverdag med ski, sykling, gåturer og fotball. Brenner for at elevene skal kjenne mestring og livsglede gjennom idrett og friluftslivsaktiviteter. Utdanning: Bachelor i idrettsvitenskap med fordypning i fotball, coaching og idrettspsykologi fra Norges Idrettshøgsskole.. Master i kirkelig undervisning og har studert tverrkulturell forståelse og internasjonalt arbeid med seks måneders praksis i Uganda.

Kjenn på glede og mestring ved å være i aktivitet sammen

Bli med på et stort spenn av aktiviteter, fokus på teambuilding, treningsledelse og turforberedelser.